Snowboardsektionen

Sedan vintern 1991/92 har UHSK Snowboard funnits som en sektion i UHSK - Umeå. Vi bedriver verksamhet för ungdomar som vill utveckla sin åkning både i backen och i parken och eventuellt tävla.

Vi kommer säsongen 15/16 träna i Bräntbergsbacken, tisdagar kl 18.30-20.30.  Sedan får vi se om vi utökar träningsdagar beroende på antal åkare och nivå.

Vill du komma och prova på? Ta kontakt med Peter Millkvist 070-390 70 51.

Är man medlem i UHSK Snowboard får man reducerade priser på bl.a. snowboardutrustning, hjälmar och skydd då vi har 10-15 % rabatt på Intersport på Mariedal.

Klubben har en utarbetad träningsverksamhet. Tränar gör vi mest i Bräntbergsbacken men även i Vännäs. Vi arbetar aktivt för att starta upp en tävlingsverksamhet, men i är dagsläget har vi bara ett fåtal aktiva åkare.

Grunden i klubbens är ekonomi är, förutom sedvanliga aktivitetsbidrag, att vi alla ser till att Bräntbergsbacken är åkbar (snösprutning m.m.) och att vi arbetar som liftskötare. Klubben får helt enkelt de pengar som vi tar in på liftkort. Pengarna fördelas sedan procentuellt mellan sektionerna baserat på hur många timmar representanterna för respektive sektion suttit i liften. Denna lösning gör att vi inte behöver sälja bingolotter och dylikt.

Hör gärna av dig till klubbens styrelse om du har frågor om klubben eller idéer om hur vi tillsammans skulle kunna göra den bättre.

Tanken med den här hemsidan är att medlemmarna enkelt ska kunna få den senaste informationen från klubben och att alla medlemmar själva kan bidra med t.ex. nyheter, reportage och åkbilder som visar glädjen alla känner med en bräda under fötterna.

Så bli medlem nu!!

Print Email